Eli tänään on meillä taksvärkkipäivä, eli mulle suomeksi vapaata koulusta. Täytyy vain tienata 10 e & viedä se kouluun.
Ensiksi haravoin mun ruohokentän, jotta ne lehdet ei mädänny siihen ja sitten kenttä olisi liukas. No enpä huomannu paria liukasta mädännyslehti kohtaa, ja siitä hyvästä sain melkoisen miellyttävän ratsastuskerran.

Fabiolla menin sellaista pikkuvääntelyä, eka aattelin vaan ratsii ihan randomisti, mutta loppujen lopuksi otin lisätyt ravit & piaffet sun muut mukaan. Otin kamerankin kuvamaan. Eihän siinä mitä, kun en kentän keskellä juoksennellut, siinä liukkaalla kohdalla.
 Sitten kun aloin jäähyttelemään, energiaa oli vielä, joten päätin nelistää kentän halki. Juoksin siinä sitten ihan täysillä siihen liukkaaseen ja kaaduin selälleni. Toinen puoli selkää ihan helvetin kipee :3 Laukkasin uudelleen uraa pitkin,  mutta sotkeuduin jalkoihini ja jyräämällä kaaduin, again.



Fabiollahan on muuten ihana kaulan muoto ja pää, sellanen kevyt mutta toisaalta raskas hypätä. -siksi meillä on nyt ihan kunnon kouluratsu tallissa.

http://www.youtube.com/watch?v=ERMuikUp3ZA <- siinä laiskanlinkitetty pikkuvideo, jossa molemmat kaatumisetkin loistavat :)

Sitten tässä ajattelin, viittisikö tehdä kysymyspostauksen kirjoittamalla, tosin eipä ole vielä lukijoita joten mitä vielä mun kysymäänkään. :) Mutta jos tulee jotain mieleen, kommentilla voitte kysyä niin teen niistä sitten sen postauksen. :) Kun tuntuu melko tylsiksi nämä tämmöset käyvän.