Lunta on tullut ihan liikaa, sitä on ties missä. Kelit vaihtelee, on joko lunta tai sitte pelkkää jäätä jokapaikassa, eli ei tosiaankaan mitkään ihanteellisimmat ratsastelukelit.
Huomasin myös että kuvat ei toimi tässä vuodatuksessa, en tiedä mitä lie paskaa käynyt. Menin tänään küreja Kht Aamuauringon kisoja varten kunnes tajusin että mähän en mee sinne >:D Vitutti hieman juosta jalat taas kipeiksi asti kun olisin voinut toisaalta hypätä esteitäkin. Menin siis uudella oldenburg -orilla Spartalla joka oli tosi kiva. Hieman jäykkää menoa oli vielä mutta kunhan käsi tottuu myös hepan painoon niin eiköhän se siitä.

Perjantaina en mennyt yhtään koska meidän luokka järjesti discon. Mulla on jo aiemmin ollut oikeessa polvessa jtn, tuskaa jos sen suoristaa ja laittaa painoo jalalle. Korkkarit jalassa koko ilta eli hieman jalat tulessa. : D Siellä muutenkin sai juosta ympäriinsä -eräs tyyppi kännissä: D ( kyseessä oli koulun disco, vanhimmat 6 lk. meidän luokka jo ihan -97 syntyneet. ) Jalat oikeesti niiiin kipeet sen illan sitten eheh.

Viittiskö laittaa kyyrit videolla tähän vai olla kuvitta ? Perseestä koko vuodatus, melko tylsää kirjottaa ilman kuvia ja sitäkin tylsempi lukee.